Madordning

Mølleskolen har fra skoleåret 19/20 valgt at bygge et nyt og professionelt produktionskøkken samt indgå et samarbejde med den nystartede virksomhed Madfærd, for at skabe rammerne til en ny og bedre kantineordning.

Madfærd samarbejder med professionelle kokke, flygtninge- og indvandrerkvinder, lærere og elever om sunde måltidsløsninger, der styrker elevernes sundhed, indlæring, kulturforståelse og madmod.

Vi håber, at et sundt og nærende måltid vil styrke elevernes indlæringsevne samt bevarer motivationen og lysten til at lære gennem hele skoledagen.

Måltiderne fra madfærd sammensættes af Madfærds køkkenledere og er altid baseret på lækre og varierede råvarer, så vi kan tilbyde eleverne et sundt og mættende måltid. Du bestemmer selv, hvor mange ugedage dit barn skal have skolemad og du kan starte og stoppe dit abonnement månedligt.

Ud over madfærds madordning tilbyder de ligeledes et lille udvalg af brød, frugt, tørret frugt m.m. som kan købes direkte i kantinen.

Kantinepriser:

Pose m/tørret frugt:                                                                                                           5,00 kr.

Dagens overraskelse:                                                                                                       12,00 kr.

F.eks.  Yoghurt m/frugtmos og müesli.

Knækbrød el. Bolle m/smør og marmelade                                                                   7,00 kr.

Dagens specialbrød:                                                                                                         12,00 kr.

F.eks. Pølsehorn.

Dagens frugt:                                                                                                                      4,00 kr.

Madfærds rapport: